Blødning efter samleje dating dk

blødning efter samleje dating dk

Gør det sommetider ondt efter sex? Derfor kan det gøre ondt efter sex Hvis smerten varer ved i mere end et døgn, eller hvis du bløder fra. Jeg er altid sådan lidt øm efter sex og har også været det denne gang. Ofte oplever jeg en lille smule blødning efter sex, også dagen efter. Hej jeg har lige et lille spørgsmål som jeg håber der er nogle der kan hjælpe mig med at besvare. Sidst jeg havde sex med min kæreste.

Videos

Ghostmates Blødning fra skeden uden for de faste perioder er imidlertid ikke sjælden, heller ikke blødning efter samleje. En uventet blødning kan stamme fra skeden,  Mangler: dating. Spurgt hende her pigen. I weekenden om vi skulle være bollevenner, fordi vi begge ike er ud efter noget seriøst. Men synes godt om hinanden. Hej jeg har lige et lille spørgsmål som jeg håber der er nogle der kan hjælpe mig med at besvare. Sidst jeg havde sex med min kæreste. blødning efter samleje dating dk

Blødning efter samleje dating dk - temmelig skødesløs

Har intet imod blod på tanden. Jeg er en 18 årig fyr, som er storforbruger af tinder. I denne artikel findes en oversigt over sygdomme og tilstande, som kan forårsage vaginal blødning ved samleje. Alle graviditeter er forskellige, og kvinders kroppes reaktioner på graviditetshormoner er lige så forskellige som vi selv er.

0 thoughts on “Blødning efter samleje dating dk

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *