Følelser tidspunkt

følelser tidspunkt

Så måske kan du starte med at læse med, med et åbent sind og når du er klar kan du bearbejde de uforløste følelser. På et senere tidspunkt. På ethvert givet tidspunkt kan vi opleve flere, modstridende følelser. For eksempel kan vi føle os glade og bange på samme tid, eller frustreret og håbefuld. Når du igennem længere tid har bygget negative følelser op og er kommet til et tidspunkt, hvor det hele brister, og du bryder sammen, kommer. Så måske kan du starte med at læse med, med et åbent sind og når du er klar kan du bearbejde de uforløste følelser. På et senere tidspunkt. Følelser er nemlig ikke af et fast materiale, men ændrer volumen fra tid til anden. Det skønne ved ikke at være nyforelsket er at, man på det tidspunkt, højst. I denne tid skal vi gøre os klart, at vi alle er med skabere til en ny og bedre verden – eller det modsatte. Det er vigtigt, at du er bevidst om dine tanker og følelser.

Videos

Goodbye my lover

Følelser tidspunkt - tøjet

Tiden er det nye guld. Med barnevogne, silkeslips, ring i næsen og tatoveringer op og ned ad armene fræser de gennem stationen. Man kan også se enhver udvikling som en opbygning, hvor man hele tiden tager et trin opad: nye udfordringer, nye muligheder, nye tanker. At opleve tvivl er ikke ensbetydende med, at du ikke elsker din kæreste, eller at du ønsker at forholdet skal slutte. Pointen er, forklarer Liderlige kvinder hvornår ægløsning Thyge Thygesen, at det er os selv, der speeder den op.

Følelser tidspunkt - denne side:Del

Og hver gang jeg ser mig selv overreagere, tale højt eller kaste med noget fysisk, spørger jeg mig selv, har du husket at prioritere? Hvis du synes, at det lyder spændende, så holder vi foredraget igen i efteråret

0 thoughts on “Følelser tidspunkt

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *