Gravid lige efter menstruation danmark date

gravid lige efter menstruation danmark date

Hvad mændene angår, er indstillingerne til sex under menstruation lige så forskellige. Nogle mænd synes, at det er direkte ulækkert at have. Men det er umuligt at sige, om du er blevet gravid under din menstruation før du ved hej en af mine veninder har lige fået sin mestruation efter at have haft sex. Så ved nogen om man godt kan få sin menstruatin lige efter?! og stadig være gravid!? Jeg bløder meget krafigt og har rigtig ondt i maven og. gravid lige efter menstruation danmark date

Gravid lige efter menstruation danmark date - alder

Han har skrevet at jeg er hans kæreste. Hvis jeg var dig, ville jeg tage en graviditetstest mere, og tag den om morgenen, for så er du mest sikker på at få et resultat du kan stole på. Jeg ville nok huske beskyttelse fremover hvis jeg var jer. Hvilket jeg finder vanvittigt unødvendigt, da jeg ikke påstår jeg har ret, men kommer med det bedste svar jeg nu kan give, som er at slå koldt vand i blodet baseret på omstændighederne. Helt enig med Viking, bortset fra, at der ikke findes noget, som hedder "sikre perioder" - nogle kan blive gravid i hele ens cyklus, da den er kan ikke få den op og stå ny kæreste forskellig fra kvinde til kvinde. Og tillykke med graviditeten :- dejligt det gik hurtigt for dig. Tak for dit var og tort tillykke med graviditeten Man kan derfor godt blive gravid, før menstruationen er begyndt igen. er kendt som hele Danmarks netsundhedsplejerske på hjemmesiden. Så ved nogen om man godt kan få sin menstruatin lige efter?! og stadig være gravid!? Jeg bløder meget krafigt og har rigtig ondt i maven og. Hvad mændene angår, er indstillingerne til sex under menstruation lige så forskellige. Nogle mænd synes, at det er direkte ulækkert at have.

Gravid lige efter menstruation danmark date - hun tager

Din krop skal være faldet på plads, ømme bryster osv. Woman Søger Tråde. Re: Re: Re: Re: Re: Re: Det der med at vente til efter første me Hej marfra. Nu kan det godt være at jeg overreagerer, men her til aften har jeg haft kvalme og var nødt til at tage hjem oppe fra en af mine venner, fordi jeg var bange for jeg skulle kaste op! Ud fra det her kan jeg ikke se hoved eller hale i det! Da mænd ofte aldersfordeling i danmark farmerdating hyppigere lyst til sex end kvinder, så kan kvinden bruge menstruationen til at give sig selv en pause i sexlivet. Re: Re: Re: Det der med at vente til efter første menstruation.

Videos

P-piller og menstruation

0 thoughts on “Gravid lige efter menstruation danmark date

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *