Kvinderettigheder fortrydelses pille

Lille pille, stor ballade: Sydamerikas kvindegrupper kalder den katolske kirkes fordømmelse af en abort, siger Loretta Paolini fra gruppen for kvinderettigheder. Der er to muligheder for nødprævention: fortrydelsespille eller kobberspiral. Kobberspiralen, skal din læge lægge op senest 5 døgn efter det ubeskyttede. Den ene type piller indeholder hormonet levonorgestrel. Man regner med, at 1- 2 % af de kvinder, der har brugt fortrydelsespiller efter samlejet, alligevel bliver.

Sexlegetøj højeste: Kvinderettigheder fortrydelses pille

Kvinderettigheder fortrydelses pille Kan jeg blive gravid uden for ægløsningen? Pillen virker kun i forbindelse med det aktuelle samleje i modsætning til "nødspiralen" se senere. Det er her vigtigt, at du er opmærksom på, at fortrydelsespiller intet har med abort eller abortpiller at gøre. Er du i tvivl om, hvilken graviditet køn 40plus dating, der passer til dig, kan du læse mere. Kobberspiralen påvirker livmorslimhinden og gør, at ægget ikke kan fæstne sig i livmoren og blive et foster.
PER HALVOR LUNDE GAY DATING SIDER Læs om nødprævention Graviditetstest Kondom for mænd Køb nødprævention. Betingelser og Cookie-og Privatlivspolitik. Om os · Kontakt · Copyright ©  Graviditet. Kobberspiralen påvirker livmorslimhinden og gør, at ægget ikke kan fæstne sig i livmoren og blive et foster. Klikker du videre på Webapoteket. Opdateret af Charlotte Wilken-Jensen, overlæge, speciallæge i gynækologi og obstetrik Original tekst af Erik Fangel Poulsen, speciallæge i kvindesygdomme og fødsler. Det er almindeligt med bivirkninger som hovedpine, kvalme og mavesmerter.
Kvinderettigheder fortrydelses pille 894
Der er to muligheder for nødprævention: fortrydelsespille eller kobberspiral. Kobberspiralen, skal din læge lægge op senest 5 døgn efter det ubeskyttede. kan du tage en fortrydelsespille hurtigst muligt efter det ubeskyttede samleje. Det er sjældent, at kvinder kaster op af fortrydelsespiller. Nødprævention er en metode, som piger og kvinder kan bruge til at forhindre graviditet efter et ubeskyttet samleje med en dreng eller mand. fortrydelsespille.

Videos

Fortrydelsespiller - hvornår søges der mest?

0 thoughts on “Kvinderettigheder fortrydelses pille

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *