Mandens g punkt jeg søger en kæreste

mandens g punkt jeg søger en kæreste

Hej Maj,. Ja, nu har jeg altså et spørgsmål til dig. Hvorfor kigger mænd efter andre kvinder, når de har en kæreste – eller kone? Jeg var nemlig med min mand. jeg vil gerne vide hvor mandens g - punkt sidder jeg har hørt at man kan få en Min kæreste væmmes bare ved tanken og vil ikke have at jeg nærmer mig hans anus at denne tråd ikke er videnskabeligt underbygget, kan du jo søge på nettet. For Heidi på 26 år er g - punktet noget andet end alt det skriveri, der har været om kvindens g - punkt. haft forrygende erfaringer med det, som af nogle kaldes mandens g - punkt. "At se kæresten blive så vild er det hele værd. mandens g punkt jeg søger en kæreste

Videos

Listening to shame For Heidi på 26 år er g - punktet noget andet end alt det skriveri, der har været om kvindens g - punkt. haft forrygende erfaringer med det, som af nogle kaldes mandens g - punkt. "At se kæresten blive så vild er det hele værd. jeg vil gerne vide hvor mandens g - punkt sidder jeg har hørt at man kan få en Min kæreste væmmes bare ved tanken og vil ikke have at jeg nærmer mig hans anus at denne tråd ikke er videnskabeligt underbygget, kan du jo søge på nettet. Hej Maj,. Ja, nu har jeg altså et spørgsmål til dig. Hvorfor kigger mænd efter andre kvinder, når de har en kæreste – eller kone? Jeg var nemlig med min mand.

Mandens g punkt jeg søger en kæreste - journalister

Er du i tvivl, om han kun er ude efter et knald, så læs med. Indtil da må du bare nyde at røre dig selv, for hvis du søger efter det uden at nyde, er der meget lille sandsynlighed for, at du finder det rette spot.

0 thoughts on “Mandens g punkt jeg søger en kæreste

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *